Loading...
Houten vloeren Amsterdam 2017-07-24T14:06:58+00:00

Houten vloeren leggen in Amsterdam en omstreken

Heeft u nieuwe houten vloeren gekocht in Amsterdam of omstreken, en bent u op zoek naar een goede vloerlegger? Kies dan voor LHP Vloeren om verzekerd te zijn van een duurzaam en strak eindresultaat. Wij zijn werkzaam in de regio Amsterdam en komen graag bij u op locatie om de vloer te leggen.

Wij nemen de tijd voor u en uw vloer

Of het nu gaat om houten vloeren, laminaat of plavuizen, wij hebben ruime ervaring met allerlei vloeren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Iedere klus is voor ons weer een nieuwe uitdaging waar wij uitgebreid de tijd voor nemen. Laat u uw houten vloeren in Amsterdam door ons leggen? Dan kunt u rekenen op een professioneel eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft. Wij gaan vakkundig en secuur te werk en laten de ruimte netjes achter. U kunt direct uw meubels weer neerzetten.

Altijd de vloer die u wenst

LHP Vloeren heeft alle kennis in huis om u te adviseren en informeren. Zo weet u zeker dat u de vloer krijgt die u wenst en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wilt u meer weten over het laten leggen van laminaat of houten vloeren in Amsterdam? Neem gerust contact op door te bellen, wij staan u graag te woord en kunnen u vrijblijvend een prijsindicatie geven. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via het contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

   Contact Meer informatie

Houten vloeren Amsterdam