Loading...
Houten vloeren Amstelveen 2017-07-24T13:52:43+00:00

Houten vloeren Amstelveen

Bent u op zoek naar houten vloeren in Amstelveen? Zoek dan niet verder want bij LHP Vloeren bent u op het juiste adres.

Elke vloer een andere uitstraling

Bij LHP Vloeren kunt u terecht voor allerlei houten vloeren in Amstelveen. Een houten vloer past in ieder interieur. Doordat de vloeren gemaakt zijn van verschillende houtsoorten en verschillende afwerkingen mogelijk zijn, heeft elke vloer weer een andere look. Een rustieke, landelijke uitstraling? Of juist een strakke, moderne design vloer? Romantisch of juist klassiek? Gebeitst of geolied? Met onze houten vloeren in Amstelveen is het allemaal mogelijk.

Uw vloer professioneel gelegd

Als u bij ons een vloer koopt dan koopt u niet alleen een mooie kwaliteitsvloer maar wij zorgen ook dat deze professioneel wordt gelegd. Zo kunt u snel van uw mooie vloer genieten zonder dat u er zelf mee aan de slag hoeft. We werken snel en efficiënt en laten de ruimte altijd netjes achter. Ook het gemak van een professioneel gelegde vloer? Koop dan uw vloer bij LHP Vloeren!

Houten vloeren Amstelveen

Ook voor bedrijven

De houten vloeren van LHP Vloeren in Amstelveen zijn ook geschikt om bedrijfsmatig te gebruiken. Zelfs voor winkels of horeca waar veel wordt gelopen, hebben wij geschikte houten vloeren in Amstelveen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag om een goede vloer voor uw bedrijf te vinden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 06 244 50 238. U kunt ook een bericht achterlaten in het contactformulier. Wij komen hier zo spoedig mogelijk bij u op terug.

  Contact Meer informatie