Loading...
Parket Amstelveen 2017-07-24T13:50:48+00:00

Parket Amstelveen

Bij LHP Vloeren kunt u terecht voor parket in Amstelveen.  Een mooie houten parketvloer is een aanwinst voor iedere ruimte.

Luxe en hoogwaardige uitstraling

Parket is een houten vloer die wordt gelijmd of vernageld aan de ondergrond. De vloer wordt dus, anders dan bij laminaat, aan de woning vastgezet. Een parket vloer in Amstelveen is geschikt voor woningen maar ook voor bedrijven. Parket heeft een luxe en hoogwaardige uitstraling.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten parket bij LHP Vloeren in Amstelveen. Het gebruikte hout en de afwerking is bepalend voor de stijl, kleur en sfeer van de vloer. Een geoliede vloer ziet er anders uit dan een onbewerkte eiken parketvloer. Hierdoor is parket met elke inrichting te combineren. Heeft u een klassieke en verfijnde smaak of houdt u meer van landelijke en robuust of juist van strak en modern? Wat uw smaak ook is, bij LHP Vloeren vindt u vast en zeker een vloer die bij u past.

Parket Amstelveen

Goed gelegd

Natuurlijk kunnen wij uw parket in Amstelveen ook voor u leggen. Hiervoor kunt u kiezen uit verschillende legmethoden. Als ervaren specialist weten wij precies hoe wij uw vloer het beste kunnen leggen zodat u er nog jarenlang plezier van heeft. Ook informeren wij u graag hoe u uw vloer het beste kunt onderhouden en verzorgen om hem mooi te houden.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij leveren naast parket ook houten vloeren en laminaat en hebben wij een eigen tegelzetter in Amstelveen voor onze plavuizen vloeren.

  Contact Meer informatie