Loading...
Vloeren Amstelveen 2017-07-24T13:50:13+00:00

Vloeren Amstelveen

Bent u op zoek naar vloeren in Amstelveen? Dan bent u bij LHP vloeren aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een houten vloer, laminaat of plavuizen, de vloeren van LHP in Amstelveen zijn duurzaam en professioneel gelegd.

Voor iedereen smaak of situatie een passende vloer

Bij LHP heeft u verschillende mogelijkheden. Voor iedere smaak is er wel een passende vloer te vinden. Van landelijk tot modern en van klassiek tot design. Elke vloer wordt met groot vakmanschap en met oog voor detail gelegd. Met onze jarenlange ervaring, weten we hoe we een vloer goed kunnen leggen waardoor u er nog jaren plezier van heeft. Of het nu gaat om parket, plavuizen, laminaat of een houten vloer, LHP Vloeren in Amstelveen zorgt voor een prachtig eindresultaat. Welke vloer het meeste geschikt u voor uw woning of bedrijf, is afhankelijk van uw wensen met betrekking tot onderhoud, hoeveel er op gelopen wordt en uw budget. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Netjes en secuur

Natuurlijk wordt uw vloer keurig voor u gelegd. We werken snel en secuur en laten de ruimte weer netjes achter. Zo kunnen uw meubels snel weer in de ruimte worden geplaatst.

Vloeren Amstelveen

Prijsindicatie

We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende prijsindicatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 06 244 50 238 of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Contact Meer informatie